Blog Nieuws Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Zomertijd actie: bespaar 15% op jouw Manta Sleep Mask en slaap altijd in volledige duisternis

Het zal vast niet langs je heen zijn gegaan: dit weekend wordt de klok een uurtje vooruit gezet. De lichte tijd van het jaar staat weer voor de deur. En hoewel de voordelen duidelijk zijn – denk aan mooier weer en langere avonden – kan het extra daglicht behoorlijk nadelig zijn voor je nachtrust. Een te lichte slaapomgeving heeft een (niet te onderschatten) negatieve invloed op je slaapkwaliteit (en vergroot zelfs de kans op depressieve klachten).

Om een lang verhaal kort te maken: een beter moment om het Manta Sleep Mask – het beste slaapmasker ter wereld – te bestellen, is er simpelweg niet.

Waarom het beste slaapmasker? Ik zou zelf een goedvol betoog kunnen houden, maar laat het liever vertellen door de vele ‘manta-gebruikers’ die hun ervaringen hebben gedeeld:

 

 • Via deze link kom je bij een Facebook bericht over het Manta Sleep Mask waar veelvuldig op gereageerd is door gebruikers van het slaapmasker. 
 • Via deze link kom je bij een ander Facebook bericht met vele reacties op het masker. Je ziet hier ook wat je soms naar je hoofd geslingerd krijgt via social media (dankjewel Richard).
 • Via deze link kom je op de reviews op de productpagina van de Slaapwinkel. 
 • Op de informatiepagina van het Manta Sleep Mask vind je een flink aantal gebruikerservaringen. 

Tot en met zondag (28 maart) kun je het Manta Sleep Mask met 15% korting bestellen. Goed om te weten: je ziet de korting pas als je op het afrekenscherm bent.

Belangrijk: Bestellen kan alleen via onderstaande link. Goed om te weten: je ziet de korting pas als je op het afrekenscherm bent. 


Bestellingen die vandaag voor 16.00 uur geplaatst zijn, worden normaal gesproken – als PostNL een beetje meewerkt – morgen geleverd. De overige bestellingen worden maandag verwerkt 🙂
 

Hieronder nog 8 goede redenen om van deze eenmalige aanbieding gebruik te maken: 

 1. Het Manta Sleep Mask is 100% verduisterend en supercomfortabel. Je kunt wanneer en waar je maar wilt in volledige duisternis slapen. 
 2. Het Manta Sleep Mask is comfortabel in elke slaappositie. Dit komt onder andere door de ‘eye-covers’ die taps toelopen en de hoofdband van superzacht katoenvelours.
 3. De 100% verduistering zorgt voor een (veel) betere slaapkwaliteit. 
 4. Het Manta Sleep Mask is volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm. 
 5. Het Manta Sleep Mask geeft geen druk op de ogen of wimpers.
 6. Het Manta Sleep Mask heeft een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen (!). Je kunt ‘m dus risicoloos uitproberen. 
 7. Het Manta Sleep Mask wordt geleverd met een waszakje, waardoor je het eenvoudig (volgens de voorschriften) in de wasmachine kan wassen. 
 8. Het Manta Sleep Mask is gemaakt van duurzame (ademende) materialen en gaat jaren mee.

Samenvattend: je kunt het Manta Sleep Mask alleen dit weekend met 15% korting bestellen via onderstaande link. 

Als je al een Manta Sleep Mask hebt, staat het je uiteraard volledig vrij om nog een exemplaar (met korting) te bestellen. Bijvoorbeeld als cadeau, als reserve-exemplaar of voor op de camping 🙂  
slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen