Blog Ervaringen 'monster-methode' Slaapproblemen

Het verhaal van Olaf: “ik vind het ongelofelijk, maar het is echt waar”

Jarenlang slecht slapen, niet voluit leven en moe en futloos door het leven gaan. Een structurele oplossing voor dit hardnekkige probleem kan zo ver weg lijken, maar juist zo dichtbij zijn. Het verhaal van Olaf van Vilsteren is hier een schoolvoorbeeld van. Hij gaf mij toestemming om zijn verhaal te delen:

“Via deze weg hoop ik je persoonlijk te kunnen bedanken voor het fantastische boek dat je geschreven hebt! Ik heb 10 jaar slecht geslapen en na het lezen van jouw boek (versla het monster) kan ik eindelijk weer slapen. Ik vind het een ongelofelijk verhaal, maar het is echt waar.

Na van alles geprobeerd te hebben (Veel slaapmedicatie en tot aan de neuroloog in het ziekenhuis aan toe) ben ik op aanraden van een vriendin jouw boek gaan lezen. Dit viel samen met een verre reis naar Mexico. Door het lezen van het boek viel alles op z’n plek bij mij: ik ben geen slechte slaper, ik heb mezelf dat aangepraat in de loop van de tijd.

Door op een andere manier naar het probleem te kijken en daarmee alles los te laten kon ik weer slapen. Nooit had ik kunnen bedenken dat het onderbewustzijn van ons zo’n enorme invloed kan hebben op ons slapen! Soms kan ik het nog bijna niet geloven, maar het werkt toch echt zo!! Het verschil met toen en nu is echt enorm te noemen, en soms vind ik het nog maar moeilijk te bevatten hoe ‘betrekkelijk eenvoudig’ de oplossing was.

Mijn verhaal mag je met iedereen delen, met wie je maar wilt. En als je het op je website wilt zetten dan hoop ik alleen maar dat het andere mensen aan zal zetten om je boek te gaan lezen en het hun uiteindelijk ook zal helpen om beter te gaan slapen. En mijn naam mag je er uiteraard onder laten staan.”

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen