Nieuws

Update m.b.t. vertraagde leveringen door chaos bij PostNL

Tot onze grote spijt zijn er een flink aantal bestellingen – met name van 23, 24 en 25 januari – fors vertraagd. Deze bestellingen zijn afgelopen maandag keurig op tijd door ons aangeleverd bij PostNL. Hier laat het inscannen/verwerken echter eindeloos op zich wachten.  Dit is uitermate frustrerend en ligt helaas volledig buiten onze macht. 

Uiteraard hebben wij veelvuldig contact met PostNL over de situatie. Zij wijten het aan de enorme ‘corona-drukte’ (zie dit artikel) waardoor er – met name aan het begin van de week – een enorme stortvloed aan pakketjes binnenkomt. Zelf noemen ze dit ook wel ‘verzuip’. 

Helaas krijgt PostNL het niet voor elkaar om de overvloed aan bestellingen chronologisch te verwerken. In de praktijk betekent dit dat er ruim 90 pakketten van afgelopen maandag nog steeds niet verwerkt zijn, terwijl de bestellingen van afgelopen woensdag en donderdag bijna allemaal al verwerkt en bezorgd zijn. Ontzettend frustrerend. 

Uiteraard doen wij er alles aan om het afleveren van de pakketten te bespoedigen, maar helaas komt het vrijwel altijd neer op ‘afwachten’. Onze ervaring leert – sinds eind november komt dit helaas geregeld voor – dat pakketten uiteindelijk altijd gewoon verwerkt en bezorgd worden. 

Vind je natuurlijke slaapvermogen terug

Gratis video-workshop: ontdek DE ENIGE MANIER om slaapproblemen definitief op te lossen (het is niet wat je denkt...)

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Na je aanmelding word je direct doorgestuurd naar de workshop. Privacybeleid Slaapwijzer.net

Als tijdelijke maatregel hebben we besloten om op maandag geen pakketten meer aan te leveren bij PostNL. De kans dat deze veel te lang blijven liggen (langer dan pakketten die later worden aangeleverd) is aanzienlijk. 

Mocht je zelf al lang wachten op je bestelling van Slaapwijzer.net dan dank ik je bij voorbaat voor je begrip en geduld. 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen