Blog Column Slaapproblemen

Beter slapen: de ‘moeder’ van alle goede voornemens (haal alles uit 2019)

Goede voornemens. Ik vind het behoorlijk afgezaagd om erover te beginnen, maar ik kan het toch niet laten. In het nieuwe jaar zitten niet alleen 365 nieuwe dagen, maar er liggen ook weer 365 nachten voor de boeg. En hoe je die doorbrengt bepaalt voor een groot deel wat voor jaar 2019 voor jou gaat worden. 

Het gaat zoveel makkelijker als je goed slaapt

Ik zie het verbeteren van je slaap een beetje als de moeder van alle goede voornemens. Alle andere plannen die je hebt hangen ermee samen. Wil je een slanker lichaam of gezonder leven? Het gaat zo veel makkelijker als je goed slaapt. Wil je beter presteren op je werk? Een leukere vader of moeder zijn? Vaker leuke dingen doen? Een goede nachtrust geeft je de energie en positiviteit die je nodig hebt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Mijn voorstel

Mijn advies is dan ook om ‘Beter Slapen’ bovenaan (of als enige) op je lijstje met goede voornemens te zetten. Ik wil je graag helpen om het niet alleen bij een mooi plan te laten, maar dit mooie doel (en alles wat eruit volgt) ook daadwerkelijk te bereiken. Dit is mijn voorstel:
Stap 1: Bedenk wat goed slapen voor jou kan betekenen in 2019 (neem echt even de tijd) en maak de keuze dat beter slapen jouw doel wordt. Inspiratie nodig? Klik hier
Stap 2: Bestel mijn boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn methode ook jou gaat helpen om je slaapproblemen op te lossen en ik denk dat dit het aankoopbedrag waard is. Als dit niet zo is stort ik het volledige bedrag direct terug en mag je het boek houden. Geen vragen of gedoe. Een eerlijke deal lijkt me. Met de kortingscode BETERSLAPEN krijg je tot het eind van het jaar bovendien 5 euro (extra) korting bij het afrekenen.
Goed om te weten: Direct na je bestelling krijg je inloggegevens voor het ledengedeelte van Slaapwijzer.net. Hier kun je de digitale versie van het boek (en de diverse bonus-uitgaven) direct downloaden. Je kunt dus direct beginnen met lezen. 
Stap 3: Gebruik de dagen voor oud & nieuw om de informatie goed door te lezen. Neem er lekker de tijd voor. Probeer voorzichtig al adviezen toe te passen of bedenk hoe je dit in de toekomst gaat doen.
Stap 4: Hang de checklist die je bij het boek krijgt op oudejaarsdag vast aan de koelkast, het prikbord of een andere plek naar keuze. Zo kun je in het nieuwe jaar precies bijhouden wat je aan het verbeteren van je slaap hebt gedaan.
Stap 5: Begin op nieuwjaarsdag (afhankelijk van je gesteldheid ;)) of op 2 januari met mijn methode en ervaar wat het voor jou gaat betekenen. 

Geniet van de jaarwisseling

Ik hoop dat we samen de schouders onder dit mooie doel kunnen zetten en dat 2019 voor jou een topjaar wordt. In elk geval wil ik je veel liefde, plezier en gezelligheid wensen tijdens de jaarwisseling. Geniet ervan!

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen