Gratis slaapadvies op basis van jouw situatie

Vul de vragen in en krijg gratis advies van slaapdeskundige W. van der Klaauw

Waarom ik dit 'online adviesgesprek' aanbied?

Het helpen van mensen om slaapproblemen definitief op te lossen is mijn passie. Het is fantastisch om mensen op weg te helpen naar een energieker en leuker leven! Het liefst persoonlijk, maar helaas zitten er maar een beperkt aantal uren in een dag en een slaapdeskundige moet ook slapen. Voor mij is dit de reden geweest om dit 'online adviesgesprek' te lanceren.

Ik realiseer me dat een digitale vragenlijst niet heel persoonlijk is. Ik zou je willen vragen om het invullen ervan toch zoveel mogelijk als een 'gewoon gesprek' te zien. Met een beetje fantasie lukt het vast!

Ik hoop dat ik ook jou mag helpen!

Ik ben William van der Klaauw, slaapdeskundige, ervaringsdeskundige, oprichter van de website Slaapwijzer.net en auteur van het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’. Ik ben trots dat ik maandelijks ongeveer 40.000 bezoekers mag verwelkomen op mijn website en mijn boek inmiddels een bestseller mag worden genoemd. Ik hoop dat ik ook jou mag helpen om beter te slapen en met meer energie door het leven te gaan.

Deel 1: de introductiequiz

Voor ik begin met het stellen van vragen die betrekking hebben op jouw situatie, daag ik je uit om mee te doen aan deze korte quiz. Het zijn 3 vragen over slaap die op het eerste gezicht niks met elkaar te maken hebben. Schijn bedriegt! Ik ben ervan overtuigd dat ze jou - net als mijn andere cliënten - aan het denken zetten.

[viralQuiz id=1]

Deel 2: jouw (slaap)situatie

Met een aantal gerichte vragen wil ik meer inzicht krijgen in (de oorzaken van) jouw slaapproblemen. Op basis hiervan kan ik advies geven dat aansluit bij jouw situatie.

Het laden van de vragen kan een paar seconden duren...

Deel 3: slaaptip van de week

Ik wil je graag blijven helpen om beter te slapen en bied je daarom de mogelijkheid om je in te schrijven voor de slaaptip van de week. Je ontvangt dan elke week een goede slaaptip in je mailbox. Hierbij moet je niet denken aan open deuren zoals 'schaapjes tellen' of 'warme melk drinken', maar aan tips en adviezen die echt het verschil maken (en niet algemeen bekend zijn).

Hartelijk dank voor je deelname!

Benieuwd naar mijn aanpak? Verdiep je eens in de 7-stappen methode

Copyright © 2018 - Slaapwijzer.net - Privacybeleid.