Blog Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Ruim 23% verbetering: topresultaat voor eerste deelnemers ‘beter slapen’ challenge

Ruim 300 deelnemers hebben de 7 dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ challenge inmiddels voltooid.  Het indrukwekkende resultaat: van een gemiddelde score van 17,32 punten op de ‘Insomnia Severity Scale’ (meting vooraf) zijn de deelnemers in een week naar gemiddeld 13,27 punten gegaan (meting na de challenge). 

Een score die zeker niet duidt op een geweldige nachtrust, maar wel net onder de grens van ‘klinische slapeloosheid’ valt. Zie hieronder

  • 1-14: onderdrempel slapeloosheid
  • 15-21: klinische slapeloosheid (gemiddeld)
  • 22-28: klinische slapeloosheid (ernstig)

Anders verwoord: deelnemers zijn gemiddeld 23% beter gaan slapen door mee te doen aan de gratis challenge van Slaapwijzer.net. En belangrijker nog: ze zijn op het juiste spoor gezet om het resultaat verder uit te bouwen, zodat goed slapen en voluit leven eindelijk weer echt vanzelfsprekend worden. 

Mocht je je nog niet ingeschreven hebben voor de 7 dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ challenge dan nodig ik je van harte uit om dit alsnog te doen. Het is volledig gratis en je zit nergens aan vast. Kortom, veel te winnen en niks te verliezen. Hieronder zet ik de belangrijkste punten op een rij: 

  • De afgelopen maanden heb ik de beste slaapadviezen – waaronder een flink aantal tips/uitgangspunten uit mijn nieuwe boek – in een 7 daags programma gegoten. 
  • Ik wil jou van harte uitnodigen om gratis deel te nemen. Aanmelden kan via www.slaapwijzer.net/challenge
  • Je vult een korte test in met 7 vragen waarmee we jouw ‘huidige situatie’ vast gaan stellen aan de hand van de ‘Insomnia Severity Index’. Dit is een veelgebruikte test om de mate van slapeloosheid vast te stellen.
  • Je gaat 7 dagen lang aan de slag met mijn adviezen (elke dag ontvang je een mail).
  • Op dag 8 doen we dezelfde test nog eens. Ik kan het niet garanderen, maar ik verwacht dat jouw score lager gaat zijn (wat duidt op betere slaap en lekkerder in je vel zitten).
  • In een week kun je geen wonderen verwachten (daar wil ik eerlijk over zijn): daarom vertel ik je op dag 8 en 9 hoe je jouw route naar betere slaap en meer energie overdag succesvol kunt vervolgen. 

Zoals aangegeven kun je – onder het motto: niks te verliezen, veel te winnen – gratis deelnemen aan de challenge. Ik wil je wel vragen om serieus met de adviezen aan de slag te gaan. Geef het een echte kans! Hieronder vind je nog eens de link om je aan te melden: 

www.slaapwijzer.net/challenge

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen