Blog Perfect Slapen in 7 Stappen Slaapproblemen

“Het allergrootste verschil is dat ik me er gewoon niet meer zo druk om maak”

Perfect Slapen in 7 stappen ervaringen

De hoop opgeven, de handdoek in de ring gooien en berusten in het feit dat je ‘nou eenmaal een slechte slaper bent’. Het is voor veel mensen met slaapproblemen een logische ‘eindconclusie’ na vele jaren slecht slapen en na talloze tevergeefse pogingen om het op te lossen. Ik begrijp het maar al te goed. Waarom zou je weer iets proberen? Het heeft je in het verleden alleen maar een legere portemonnee, frustratie en valse hoop opgeleverd.


Het is precies om die reden dat ik gekozen heb voor een extreme garantie op mijn 7-stappen methode. Niet goed is geld terug voor een periode van 90 dagen. Dezelfde dag wordt het teruggestort, zonder vragen of gedoe. 1 mailtje naar info@slaapwijzer.net volstaat en er is geen uitleg verschuldigd. Het boek hoef je niet terug te sturen (gedoe altijd). Met andere woorden: het risico ligt voor 100% bij mij. 

En dat er altijd nog hoop is bewijst deze mail die ik deze week van Ellen heb gekregen. Met toestemming mag ik haar verhaal met je delen: Beste William,

Ik heb een poosje gewacht met reageren, omdat ik eerst eens rustig de tijd wilde nemen om te kijken wat je tips voor me doen. En ik kan je melden dat ik behoorlijk sceptisch begon te lezen in je boek, want ik slaap al 20 jaar ‘gebrekkig’ en met de nodige slaapmedicatie een aantal dagen per week. De dagen dat ik niet hoefde te werken nam ik het gebrekkige slapen voor lief. Ik wilde niet elke dag tabletten gebruiken.

Maar………..tot mijn grote verbazing slaap ik inmiddels echt stukken beter!!! En ik gebruik nog amper slaapmedicatie, misschien een halfje per week als ik daarna een drukke dag heb. Nu merk ik wel dat dit eigenlijk behoorlijk invloed heeft op mijn fitheid de dag erop, dus binnenkort wilde ik er maar helemaal mee stoppen

Na 20 jaar slecht slapen hebben jouw inzichten me een veel betere slaap gebracht dan alle dingen die ik hiervoor heb gedaan, van mindfulness tot slaapcursussen en natuurlijk de slaaptabletten. Alles hielp wel een beetje, maar nooit genoeg. Het allergrootste verschil is dat ik me er gewoon niet meer zo druk om maak, ondanks alle negatieve berichten die je altijd leest.

Ik wil je dan ook heel hartelijk bedanken, omdat ik voor het eerst in 20 jaar het gevoel heb dat ik op de goede weg ben!!! Ik zal je boek zeker aanbevelen aan andere slechte slapers, want voor mij waren meerdere dingen een echte eye-opener ?

Via deze link kun je de informatiepagina van de 7-stappen methode bezoeken. 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen