Blog Nieuws Slaapproblemen

Ontwikkeling ledengedeelte Slaapwijzer.net: voorproefje Slaap Academie

Hoe kan ik je (verder) helpen? Het is in een notendop de vraag die ik de lezers van mijn boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ onlangs heb gesteld. Mede op basis van de vele ideeën en suggesties die ik heb mogen ontvangen heb ik besloten het ledengedeelte van de website verder te ontwikkelen. Ter verduidelijking. Na het bestellen van mijn boek krijg je hier inloggegevens voor. Op dit moment kun je hier slechts de digitale versie van het boek en de bonusartikelen downloaden en de teksten van de e-cursus ‘Dieper Slapen’ nalezen. Veel meer eigenlijk niet.

En dat is zonde. Een ledengedeelte van een website biedt natuurlijk veel meer mogelijkheden. En het is hoog tijd om daar wat mee te gaan doen. Hieronder vind je een aantal ideeën die ik samen met mijn lezers heb opgesteld.

 • Een forum/community met social media kenmerken om inzichten te delen en elkaar te leren kennen.
 • ’Premium’ artikelen: artikelen die echt de diepte ingaan.
 • Interviews en artikelen van (internationale) slaapdeskundigen.
 • Informatie over specifieke problemen (bijvoorbeeld doorslaapproblemen).
- Persoonlijke verhalen van slechte slapers.
 • Vraag en antwoord: ik beantwoord dagelijks een groot aantal vragen. Ook anderen kunnen hier van leren als dit meer ‘openbaar’ gebeurd (uiteraard met respect voor privacy).

Een ander onderdeel van het nieuwe ledengedeelte – dat op dit moment volop in ontwikkeling is – wordt de Slaap Academie. Hier geef ik met behulp van video’s tips en adviezen om beter te slapen. Hieronder vind je alvast een voorproefje van een video waarin ik inga op 11 ‘slaapsaboterende’ misverstanden die je direct moet vergeten. Zeker de moeite van het kijken waard (al zeg ik het zelf).

slaapwijzer
2 reacties
 1. Wim 2 jaar geleden
  Reageren

  Hoi William,

  Hebben de mensen die in het verleden het boek hebben aangekocht (zoals ik) ook toegang tot dit nieuwe gedeelte?

  • W. van der Klaauw 2 jaar geleden
   Reageren

   Dag Wim,

   Excuses voor mijn late reactie. Dit is inderdaad het geval. Informatie hierover volgt.

   Groet,

   William

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen