Blog Column Nieuws Slaapproblemen

Mijnpaal: uniek ledenplatform Slaapwijzer.net is gestart (+ hoe je gratis lid kunt worden)

Ledenplatform

Geweldig nieuws! Sinds afgelopen maandag is het ledenplatform van Slaapwijzer.net officieel van start gegaan en ik ben zo trots als een hond met 7 staarten. De ‘community’ kent bijna 1400 leden en is een ‘bolwerk’ van inspiratie, tips, steun en heel veel herkenning.

Mooi om te zien hoe snel iets tot leven kan komen en wat een beetje steun en herkenning kunnen doen. De eerste reacties van de leden? Wat fijn om via dit medium serieuze informatie te delen en elkaar te ondersteunen. Uniek in mijn ogen. Heel veel dank! Ik ben zeer enthousiast!Ik vind het top @william ! Ik denk dat hier veel behoefte aan is (bij mij wel) en mooi om er vanaf het begin bij te zijn! Wat een leuk initiatief, William! Ik vind het er ook allemaal mooi en overzichtelijk uitzien. Strak en rustig van opzet. Goed gedaan. 🙂

De onderwerpen waar over gepraat wordt zijn gevarieerd. Van serieuze gesprekken over slaapmedicatie en het gebruik van ‘slaap apps’ tot ontspanningsoefeningen en het slapen met natte sokken. In het board ‘voorstellen’ is er vooral heel veel herkenning. 

Naast de dynamiek binnen de boards (het forum) wordt er ook gebruik gemaakt van de exclusieve informatie binnen het ledenplatform. Bijvoorbeeld video’s met tips, adviezen en uitleg, inhoudelijke artikelen, persoonlijke verhalen van (voormalig) slechte slapers en ‘specials’. Zo heb ik met toestemming het (volledige) verhaal van de Amerikaanse slaapdeskundige Nick Robinson laten vertalen. Ik ben erg enthousiast en denk dat het veel aanknopingspunten biedt om je slaap (verder) te verbeteren. 

Om een lang verhaal kort te maken: je kunt alsnog gratis toegang krijgen tot het nieuwe ledengedeelte. Het enige wat je moet doen is voor a.s. maandag (15 juli) aan de slag gaan met mijn 7-stappen methode. Net als de 1400 leden hebben gedaan in het verleden. Je ontvangt dan binnen een paar dagen informatie over hoe je je ook kunt aanmelden. Ik hoop van harte dat je van deze mooie kans gebruik maakt. 

Wellicht goed om te weten. Mijn 7-stappen methode kent een niet goed, geld terug garantie van 90 dagen. Via deze link vind je klant-ervaringen. 


Onder de deelnemers van het ledenplatform wordt in augustus een Somnox slaaprobot verloot. Jij kunt dus ook kans maken. 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen