Blog Nieuws Slaapproblemen

Mijn boek is jarig: bespaar € 15,- en start direct met de ‘monster-methode’

Het is inmiddels precies een jaar geleden dat mijn nieuwe boek (Chronische slapeloosheid: versla het ‘monster’) is uitgekomen. In de tussentijd is er het nodige gebeurd:

  • De reviews op Bol.com zijn overdonderend. Super dat lezers de moeite nemen om dit te delen. 
  • ik heb indrukwekkende verhalen/ervaringen mogen ontvangen (die ik met toestemming een plekje heb mogen geven op mijn website). 
  • Er zijn mooie artikelen/reviews verschenen op website/platforms zoals jouwpersoonlijkegroei.nlinslaap.nl en hooggevoeligheelgewoon.nl.
  • Er is een video-workshop ontwikkeld waarbij ik je stap voor stap help om de adviezen in het boek ook echt in de praktijk te brengen (zodat je zo snel mogelijk het doel bereikt). Je krijgt gratis toegang tot de workshop na je bestelling. 
  • Je krijgt – als bonus bij het boek – toegang tot een drietal geweldige geleide (slaap)meditaties van ervaren Nederlandse trainers.
  • Ik word door steeds meer boekhandels benaderd die het boek willen opnemen in hun assortiment. 
  • De derde druk is inmiddels achter de rug en de nieuwe boeken liggen netjes opgestapeld in mijn magazijn(tje). 
Om stil te staan bij de eerste ‘verjaardag’ van mijn boek wil ik iedereen tot en met vrijdag 11 maart de kans bieden om Chronische slapeloosheid: versla het ‘monster’ met € 15,- korting (!) te bestellen. De verzending is bovendien gratis.  Bestellen kan alleen via de informatiepagina. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode SLAAPWIJZER en de korting gaat automatisch van de prijs af.

Voor ik het vergeet, de ‘monster-methode‘ kent een niet goed, geld terug garantie. Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent, krijg je het volledige aankoopbedrag gewoon terug. Zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras. 
slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen