Blog Levensstijl Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Een gratis proefmaand bij het meditatieplatform van Nederland (100% vrijblijvend)

Mediteren: de (bewezen) voordelen zijn eindeloos. Naast dat het bijdraagt aan een goede nachtrust, helpt het tegen stress, verbetert het je concentratie, vermindert het angstgevoelens, verhoogt het je weerstand, zorgt het voor geluk en positiviteit en verkleint het de kans op depressieve gevoelens. En zo kan ik nog wel even doorgaan …

Maar hoe begin je? Hoe hou je het vol? En hoe vind je de beste geleide meditaties? En dan ook nog het liefst in het Nederlands. Het antwoord vind je op meditatie.live, het meditatieplatform van Nederland.

Elke werkdag kun je deelnemen aan een live online meditatie van een ervaren trainer! Met een muisklik kom je in de online meditatieruimte. En mocht je niet kunnen, dan kun je de oefening gewoon terugkijken op een moment dat je beter uitkomt.

Vanaf 12 april wordt er binnen (en na) de meditaties specifiek stilgestaan bij het verbeteren van je slaap. Als slaapdeskundige mag ik een bijdrage leveren aan het informatieve gedeelte hiervan. Deze ‘beter slapen masterclass’ duurt 3 weken.

Om een lang verhaal kort te maken: als bezoeker van Slaapwijzer.net mag ik je vanwege deze samenwerking een maand lang gratis toegang geven tot het platform (normaal kost dit 15 euro). Dit is zonder verplichtingen en je zit nergens aan vast.

Je lidmaatschap loopt na je proefmaand automatisch af. Daar hoef je verder niks aan te doen. Het is dus echt 100% vrijblijvend. Als je langer lid wil blijven kun je je t.z.t. gewoon aanmelden via de website.

Aanmelden kan alleen via deze (afgeschermde) link: 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen