Blog Nieuws Slaapproblemen

Manta slaapmaskers op voorraad en extra grijze haren (dankzij mijn nieuwe Amerikaanse vriend)

Ik heb een nieuwe vriend uit Amerika. Om precies te zijn uit Georgia. Zijn naam is Lee. Ondanks dat ik al talloze keren met hem contact heb gehad via mail en telefoon is hij er nog steeds van overtuigd dat mijn voornaam ‘Slaapwinkel’ is. Ik vind het allemaal prima 🙂 

Lee is mijn contactpersoon bij Manta Sleep, waar ik – voor zover ik weet – als enige Nederlandse organisatie het onvolprezen Manta slaapmasker inkoop. En dat is nog niet eenvoudig. Elke keer als ik een voorraad slaapmaskers binnenkrijg ben ik ze binnen een paar dagen weer kwijt.

En dat is logisch, want het is een absoluut topproduct. Het zorgt voor 100% duisternis, geeft geen druk op de ogen (je kunt ze gewoon openen) en biedt extreem comfort. Met andere woorden: je nachtrust krijgt op een natuurlijke manier een grote boost.

Voor ik dan weer een nieuwe voorraad binnen heb, ben ik talloze grijze haren rijker. Ik zal je de details besparen, maar ik moet Lee – die met zijn product de wereld aan het veroveren is – behoorlijk achter z’n broek aanzitten. Vervolgens komt er vrijwel altijd nog wat administratieve rompslomp bij kijken met de douane, plus wat onverwachte kosten (invoerrechten etc.).

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb de vriendelijke koerier van FedEx vanmiddag uitgezwaaid en heb ze weer op voorraad. Een mooi moment! Via onderstaande link zijn ze te bestellen. Ongetwijfeld overbodig om te zeggen: zolang de voorraad strekt.

https://slaapwijzer.net/slaapwinkel/product/manta-sleep-mask-slaapmasker/

Op veler verzoek heb ik besloten het waardevolle boekje (al zeg ik het zelf) ‘Hart onder de Riem‘ cadeau te doen bij elke bestelling. Hierdoor krijg je nachtrust niet alleen een boost door de absolute duisternis, maar lig je ook met (veel) meer geestelijke rust in bed. En dat kan een slok op een borrel schelen.

Tot slot: waarom is absolute duisternis een voorwaarde voor een optimale slaapkwaliteit? Zelfs een heel klein beetje licht – denk bijvoorbeeld aan het vroege daglicht, een lantaarnpaal op straat, een nachtlampje, het licht van de gang etc. – vindt ‘s nachts haar weg naar je hersenen.

Dit gebeurt ook als je je ogen dicht hebt. Je oogleden zijn heel dun en laten licht door. Lichtvervuiling tijdens de nacht zorgt voor verwarring in je hersenen. Is het nou tijd om te slapen of om wakker te worden? Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van het slaaphormoon melatonine geremd wordt en je slaapkwaliteit niet optimaal is. En dat is dus makkelijk te voorkomen

 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen