Blog Levensstijl Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Van warmtetherapie tot ‘deep pressure’: ervaar de Manta mogelijkheden

Slaapwijzer.net is een trotse partner van Manta Sleep. Een prachtig merk met geweldige producten die ECHT bijdragen aan betere slaap, optimale ontspanning en ‘loskomen’ van de hectische wereld. Sinds deze week mogen we deze (complete) Manta maskers aanbieden binnen onze Slaapwinkel:

  • Het Manta COOL Mask: koudetherapie voor snelle verlichting bij stress, hoofdpijn, druk op de ogen en oogvermoeidheid.
  • Het Manta WEIGHTED Mask: ‘deep pressure’ therapie voor snelle verlichting van spanning en het verminderen van klachten zoals spanningshoofdpijn en migraine.
  • Het Manta SLIM Mask: een 100% verduisterend slaapmasker met een minimalistische hoofdband, speciaal voor gevoelige zijslapers. 
  • Het Manta AROMA Mask: van aromatherapie met lavendel is wetenschappelijk bewezen dat het voor ontspanning zorgt door cortisol (stresshormoon) te verminderen en het spanningsniveau in het lichaam te verlagen.
  • Het Manta WARM Mask: Snelle verlichting bij stress, hoofdpijn, druk op de ogen en oogvermoeidheid door het gebruik van weldadig stoom. 
  • Het Manta MAX Mask: een 100% verduisterend slaapmasker special ontworpen voor mensen met lange wimpers, wimper-extensions, grote ogen of simpelweg een voorkeur voor een ruimere ‘slaapmaskerervaring’.
  • Het originele Manta Sleep Mask: 100% verduisterend en supercomfortabel. Deze verkopen we al wat langer. Meer dan 15.000 mensen maken er – naar volle tevredenheid – gebruik van. 
Tot en met woensdag 1 september krijg je 10% korting op alle Manta producten. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de kortingscode: MANTASLEEP

Wij hebben alle producten (voorlopig) gewoon op voorraad. Als je je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, wordt het de volgende dag geleverd. Als PostNL een beetje meewerkt natuurlijk 🙂 De verzending is bij orders boven de 40 euro gratis. Als je al een origineel Manta Sleep Mask hebt, kun je deze snel en eenvoudig omtoveren tot bijvoorbeeld een COOL Mask of een WEIGHTED Mask. Je kunt de verschillende Manta hoofdbanden en eye cups namelijk ook los bestellen

De prijzen op mantasleep.com lijken voordeliger. Het is belangrijk om te beseffen dat dit een prijs zonder 21% BTW is. Dit moet je bij aankomst in Nederland of België alsnog betalen. Bovendien rekent Manta Sleep verzendkosten (wij niet boven de 40 euro), is de levertijd bij ons veel lager en is retourneren naar Almelo net iets eenvoudiger dan naar Amerika 🙂

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen