Blog Nieuws Slaapproblemen

Lancering nieuw boek (monster-methode) op dinsdag 2 maart 10.00 uur

Chronische slapeloosheid versla het monster

Als er geen corona-regels waren geweest, was ik de norse Poolse chauffeur om zijn nek gevlogen. Hij bracht me afgelopen vrijdag een pallet (zie foto) met de eerste 500 exemplaren van mijn nieuwe boek: Chronische slapeloosheid: versla het ‘monster’. Het boek is specifiek geschreven voor mensen die al (veel) te lang met slapeloosheid te maken hebben en het web waar ze in verstrikt zijn geraakt niet meer kunnen ontwarren (zie ook de monster-test).

Ik zou je nog 1000 dingen kunnen vertellen over het boek en de methode, maar het is makkelijker om je te verwijzen naar de informatiepagina. Zie de link hieronder.

https://slaapwijzer.net/chronische-slapeloosheid-versla-het-monster

Hieronder vind je 4 (extra) redenen om deze pagina die – al zeg ik het zelf – erg mooi geworden is te bekijken:

  • Doe de monster-check (ontdek of de methode aansluit op jouw situatie).
  • Lees de ervaringen van de proeflezers van het boek.
  • Rake quotes en uitspraken van internationale slaapdeskundigen.
  • Uitleg over hoe mijn methode helpt om het fundament onder je slapeloosheid te laten verdampen en je natuurlijke slaapvermogen eindelijk weer terug te vinden.

Oohja: na het bekijken van de pagina weet je ook hoe het ‘slapeloosheidsmonster‘ eruit ziet en hoe dramatisch mijn coronacoupe er inmiddels uitziet 😉 

Omdat er slechts 500 exemplaren van het boek gedrukt zijn – bij een eerste druk ben ik altijd wat voorzichtig – heb ik gekozen voor een officiële ‘lancering’. Deze vindt plaats op: 

Dinsdag 2 maart om 10.00 uur

Vanaf dit moment is het mogelijk het boek te bestellen en wordt het ook direct vanuit voorraad geleverd. Uiteraard combineer ik dit met een mooie kortingsactie. Meer informatie hierover volgt de komende dagen. Gezien de beperkte voorraad en het feit dat bijdrukken 3 tot 4 weken duurt, leek me dit de meest ‘eerlijke’ optie. Het voorkomt dat er mensen achter het net vissen omdat ze hun mailbox al een tijdje niet geopend hebben. 

Wellicht goed om te weten, slechts een klein deel van het boek (met name hoofdstuk 2) komt overeen met mijn eerdere boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’. Verder is het een totaal andere aanpak/methode, meer gericht op chronische slapeloosheid, doorslapen en het psychologische aspect van slapeloosheid.  
slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen