Blog Levensstijl Slaapproblemen

Gratis training: leren mediteren (ervaar alle bewezen voordelen vanaf maandag zelf)

Een lockdown, grauw weer en nog een paar sombere wintermaanden voor de boeg. Het zijn helaas tijden waarin het niet heel moeilijk is om je neerslachtig te voelen. En juist daarom wil ik je – met Blue Monday voor de deur – attent maken op een hele waardevolle gratis training die je maandagavond kunt volgen: leren mediteren. De eenmalige training – gegeven door Martijn van Meditatie.live – is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de enorme voordelen van meditatie (en het direct goed aan wil pakken).

En deze voordelen zijn groot. Om terug te grijpen op de eerste alinea: meditatie geeft innerlijke rust, vermindert angstgevoelens, helpt tegen stress en maakt gelukkig. Bovendien – en dat mag natuurlijk niet ontbreken – helpt regelmatig mediteren je om beter te slapen. In dit artikel (Engelstalig) wordt dit op een goede en volledige manier uitgelegd. 

Om een lang verhaal kort te maken: ik verwacht dat deze gratis training (die absoluut de moeite waard is) een perfect startpunt is om te ontdekken wat meditatie voor jouw leven kan gaan betekenen. Je kan je aanmelden via deze afgeschermde pagina: 

Hieronder vind je nog een paar praktische punten over de training:

  • De training wordt gegeven door Martijn Mulder van Meditatie.live.
  • De training is geheel gratis en vrijblijvend. 
  • Je kunt de training eenvoudig volgen via je telefoon of computer. Geen wachtwoord, geen speciale software, geen kosten.
  • De training begint maandag 17 januari om 19:30. Zelf ben je niet te zien en te horen. Je hebt dus geen webcam of headset nodig. Wel zo makkelijk. Je kunt eventueel reageren of vragen stellen via de chat. 

 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen