Blog Nieuws Slaapproblemen

Februari-actie: t/m donderdag 15% korting op alles in de Slaapwinkel

De eerste slimme’ oordopjes, een lichttherapielamp voor in de auto, het enige natuurlijke GABA-supplement met sublinguale afgifte (via het mondslijmvlies) en heerlijke verzwaringsdekens die we zelf ontwikkeld hebben. Het zijn een paar voorbeelden van geweldige producten die ik de afgelopen periode heb kunnen toevoegen aan de Slaapwinkel. Een webwinkel met de beste hulpmiddelen om beter te slapen, optimaal te kunnen ontspannen en met meer energie door het leven te gaan.

De essentie van de webwinkel Van Slaapwijzer.net is om bezoekers te helpen het kaf van het koren te scheiden: wat is de moeite waard en wat niet? Bovendien is eventueel (slaap)advies bij de bestelling inbegrepen. Om een voorbeeld te noemen: je kan de klantenservice van Bol.com wel vragen hoe je de AYOlite moet toepassen bij doorslaapproblemen vanwege een ‘vervroegde slaapfase’, maar de kans dat je een onderbouwd antwoord krijgt is uiteraard nihil.

Omdat ik trots ben op de Slaapwinkel en de meerwaarde die het biedt voor klanten, heb ik besloten om tot en met donderdag 24 februari 15% korting te bieden op het gehele assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode: SLAAPWINKEL. In de Slaapwinkel vind je de volgende productcategorieën:

En hieronder vind je voor de volledigheid de meest populaire producten van de afgelopen periode:

Goed om te weten: de Slaapwinkel maakt het ook mogelijk om Slaapwijzer.net in de lucht te houden en de beste adviezen en inzichten gratis te delen. Af en toe is een ‘promotioneel bericht’ dus nodig, al probeer ik de nadruk te blijven leggen op inhoudelijke informatie en ondersteuning.
slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen