Blog

Eindelijk in het assortiment: GABA als smelttablet (met l-theanine, pantotheenzuur en biotine)

Gaba sublinguaal

Het was meer dan een jaar wachten, maar sinds vorige week is GABA Optima officieel gelanceerd. Het supplement is speciaal ontwikkeld voor Slaapwijzer.net. De smelttabletten van GABA Optima bevatten een geoptimaliseerde combinatie van GABA (afkorting van gamma-aminoboterzuur), l-theanine, pantotheenzuur en biotine. De afgifte is sublinguaal, via het mondslijmvlies en niet – zoals bij veel andere GABA supplementen – via het maagdarmkanaal.

GABA is al sinds lange tijd het meest verkochte supplement van Slaapwijzer.net. De ervaringen van gebruikers zijn bijna altijd positief, wat mede wordt bevestigd door de vele herhaalbestellingen die binnenkomen. Naar aanleiding van vele vragen en verzoeken is er voor Slaapwijzer.net een nieuw GABA-supplement samengesteld met de naam GABA Optima. De GABA – waarvan we naarmate het verstrijken van de leeftijd steeds minder zelf aanmaken – wordt bij dit supplement afgegeven via het mondslijmvlies. De combinatie met l-theanine, pantotheenzuur en biotine geeft het supplement haar unieke karakter. GABA Optima heeft een aangename lemon-smaak.

GABA Optima:
• ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel (biotine);
• draagt bij aan geestelijke veerkracht (biotine);
• is goed voor de gemoedstoestand (biotine);
• is gunstig voor een goede geestelijke balans (biotine);
• draagt bij aan het functioneren van het geheugen (biotine);
• ondersteunt in stress-situaties (pantotheenzuur);
• helpt bij geestelijke druk (pantotheenzuur);
• draagt bij aan een normale weerstand tegen stress (pantotheenzuur).

Vanwege EU-wetgeving is het voor Slaapwijzer.net niet toegestaan om uitspraken te doen over de werkzaamheid van GABA.

Zeer langzame afgifte (circa 20 minuten)
De smelttabletten van GABA Optima hebben een relatief groot formaat. Hier is – in nauwe samenspraak met de ontwikkelaar – bewust voor gekozen. Het formaat zorgt voor een zeer geleidelijke afgifte in een periode van ongeveer 15 tot 20 minuten. Door de prettige lemon-smaak is het langzaam laten smelten onder de tong een aangename ervaring.

 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen