Blog Levensstijl Nieuws Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Een bril met blauw licht filter: wel of geen goed idee (en hoe je de beste cadeau krijgt)

Bril blauw licht filter

Hoofdpijn, wazig zicht, onnodige vermoeidheid, (door)slaapproblemen en minder/geen aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Het blauwe licht van beeldschermen kan voor allerlei problemen zorgen. Het is dan ook geen wonder dat de opkomst van ‘blauw licht filterende’ brillen in deze digitale tijd niet meer te stoppen lijkt. Terwijl ik dit schrijf draag ik als intensief ‘beeldschermgebruiker’ mijn Bloque bijvoorbeeld ook. 

Maar wat is een blauw licht blokkerende bril precies? Waarom helpt het tegen oogklachten? Hoe draagt het bij aan betere slaap? En heb je er wel een nodig? Ik heb er een artikel over geschreven dat ik graag met je wil delen.

Als je in de praktijk wilt ervaren wat het filteren van blauw licht voor jou kan betekenen, is mijn advies om voor de stijlvolle en effectieve Bloque ‘blauw licht bril’ te gaan. Op de informatiepagina leg ik precies uit waarom dit de beste keuze is en delen een flink aantal ‘Bloque dragers’ hun ervaringen (met foto’s).

Tijdelijk bieden we de Bloque blauw licht bril aan voor € 27,- (i.p.v. € 47). Je kunt ‘m echter ook gratis thuis in de brievenbus ontvangen. 

Als je voor donderdag 10 september aan de slag gaat met de 7-stappen methode, het Manta Sleep Mask bestelt of een bestelling boven de € 30,- plaatst in De Slaapwinkel voegen we de Bloque blauw licht bril toe aan je bestelling. Hiervoor moet je wel even ‘BLOQUE’ vermelden in het opmerkingenveld bij het afrekenen.

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen