Blog Column Slaapproblemen Vermoeidheid overdag

Doe gratis mee aan de 7 dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ uitdaging

Veel te winnen en niks te verliezen. Dat is in een notendop het uitgangspunt van de 7 dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ challenge van Slaapwijzer.net. De afgelopen maanden heb ik de beste slaapadviezen – waaronder een flink aantal tips/uitgangspunten uit mijn nieuwe boek – in een 7 daags programma gegoten. Ik wil jou van harte uitnodigen om gratis deel te nemen. Hoe het werkt? 

  • Je vult hieronder korte test in met 7 vragen waarmee we jouw ‘huidige situatie’ vast gaan stellen aan de hand van de ‘Insomnia Severity Index’. Dit is een veelgebruikte test om de mate van slapeloosheid vast te stellen.
  • Je gaat 7 dagen lang aan de slag met mijn adviezen (elke dag ontvang je een mail).
  • Op dag 8 doen we dezelfde test nog eens. Ik kan het niet garanderen, maar ik verwacht dat jouw score lager gaat zijn (wat duidt op betere slaap en lekkerder in je vel zitten).
  • In een week kun je geen wonderen verwachten (daar wil ik eerlijk over zijn): daarom vertel ik je op dag 8 en 9 hoe je jouw route naar betere slaap en meer energie overdag succesvol kunt vervolgen.

Zoals aangegeven kun je – onder het motto: niks te verliezen, veel te winnen – gratis deelnemen aan de challenge. Ik wil je wel vragen om serieus met de adviezen aan de slag te gaan. Geef het een echte kans! 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen