Disclaimer en aansprakelijkheid

Slaapwijzer.net maakt gebruik van de volgende disclaimer. Door deze website, onze producten en/of onze e-cursus te gebruiken gaat u hiermee akkoord:

  • Slaapwijzer.net zet zich vol passie in om haar lezers waardevolle informatie over het thema slapen te bieden. Uiteraard is elk mens verschillend en kunnen wij nooit garanderen dat elk advies voor iedereen dezelfde goede resultaten oplevert.
  • De informatie die wij geven is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De auteur en de uitgever geven echter geen garanties voor de juistheid, volledigheid, waarheid of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal.
  • Het gebruik van producten van slaapwijzer.net en het toepassen van de gegeven informatie is op eigen risico. Slaapwijzer.net is in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik hiervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.
  • De informatie van Slaapwijzer.net is niet door een officiële instantie goedgekeurd en dient dan ook niet zonder professioneel advies van dokter of arts aangenomen te worden.
  • De informatie van Slaapwijzer.net is niet bedoeld om diagnoses te stellen en/of ziekten te genezen, te behandelen of te voorkomen. Wij adviseren je om bij aanhoudende en ernstige slaapproblemen altijd professionele hulp in te schakelen. Neem daarnaast altijd contact op met je dokter of arts voordat je significante wijzigingen aanbrengt in je leefwijze, bewegingspatroon en/of voedingspatroon.
  • Slaapwijzer.net plaatst met zorg links naar externe informatie. Slaapwijzer.net is echter niet aansprakelijk voor de content waar deze hyperlink naar verwijst.
  • Op de informatie van Slaapwijzer.net is auteursrecht van toepassing, en alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van Slaapwijzer.net niet worden gekopieerd of gebruikt.