Blog Slaapproblemen

Nieuwe ‘community’ Slaapwijzer.net in de steigers: toegang voor deelnemers 7-stappen methode

Het nieuwe ledengedeelte van Slaapwijzer.net staat in de steigers. De verwachting is dat het deze maand nog gelanceerd kan worden.  Het platform – dat zich het best laat bestempelen als een heuse ‘community’ – is (mede) ingericht op basis van ideeën/suggesties van deelnemers aan de 7-stappen methode. Mijn dank hiervoor is groot! Via deze link kun je alvast een klein voorproefje (screenshot) van het nieuwe ledengedeelte vinden. 

Binnen het nieuwe ledengedeelte kunnen leden elkaar leren kennen, tips uitwisselen, ervaringen delen, elkaar inspireren etc. Kortom, samen zorgen voor meerwaarde. Ik heb mijn best gedaan om het zo interactief mogelijk te maken. Je kunt reageren op berichten, likes uitdelen, antwoorden op vragen als ‘beste’ markeren etc. Kortom, een beetje een social media ervaring, maar dan binnen een besloten platform en in mijn ogen veel persoonlijker. 

Veel exclusieve informatie
Naast de ‘community’ vind je veel ‘extra informatie’. Bijvoorbeeld video’s met tips, adviezen en uitleg, inhoudelijke artikelen, persoonlijke verhalen van (voormalig) slechte slapers en ‘specials’. Zo heb ik met toestemming het (volledige) verhaal van de Amerikaanse slaapdeskundige Nick Robinson laten vertalen. Ik ben erg enthousiast en denk dat het veel aanknopingspunten biedt om je slaap (verder) te verbeteren. 

Hoe krijg je toegang?
Als je voor vrijdag 21 juni aan de slag gaat met de 7-stappen methode krijg je als ‘bonus’ toegang tot het nieuwe ledengedeelte (na de lancering hiervan). In dit geval wil ik je vriendelijk vragen om na je bestelling nog even een mail te sturen naar info@slaapwijzer.net waarin je aangeeft dat je toegang wil. 

Al klant?
Ben je in het verleden al aan de slag gegaan met de 7-stappen methode dan word je per mail geïnformeerd. Als je na dinsdag 18 juni nog niks ontvangen hebt kun je zelf even aangeven dat je toegang wil door ‘ja’ te mailen naar info@slaapwijzer.net. 

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen