Advertorials Blog

Cloudpillo, een hoofdkussen dat mij meer geeft dan een goede nachtrust

Cloudpillo

Gebruikerservaring Cora: Een nacht geslapen, maar toch niet uitgerust. Herken je dat ook? Constant liggen draaien in je bed, stoeien met het hoofdkussen en maar niet de juiste manier kunnen vinden om echt lekker te slapen. Toen kwam ik een reclame van Cloudpillo tegen. Zij beweren dat dit een kussen is voor iedereen. Of ik nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper ben, “yeah right…..”, dacht ik.

Afstellen en toen eindelijk rust
Omdat ik het slaapkussen van Cloudpillo altijd nog binnen 14 dagen proefslapen terug kan sturen, heb ik er toch maar eentje besteld. Wie niet waagt, wie niet wint? Het kussen was de volgende dag al bij mij in huis. Leuke verpakking trouwens. Met de duidelijke uitleg en beschrijving hoe ik het beste uit het kussen haal, ben ik die nacht naar bed gegaan. Het kussen was véél te hoog, waardoor ik helemaal geen fijne nacht had. Ik baalde enorm.

Toch maar een aantal ‘handjes’ vulling eruit gehaald. Want dat is juist het mooie van dit hoofdkussen. Dat je het kussen kunt ‘afstellen’ op jouw eigen gewenste dikte. Bizar eigenlijk, meestal is dit een ‘blok schuim’ of zo iets. Nacht nummer twee was al heel veel beter. Ik lag werkelijk waar rustiger. Toch heb ik die ochtend erna nog een klein beetje vulling uitgehaald, en was het perfect. Eindelijk rust tijdens het slapen. Onvoorstelbaar wat een goed slaapkussen met je nachtrust kan doen.

Meer ontspannen wakker worden
De rest van de week heb ik heerlijk geslapen. Zelfs zo goed, dat mijn pijnlijke schouders aan het verminderen zijn. En dat pas na één week! Wat mij het allermeeste opvalt, is dat ik vooral heel uitgerust en ontspannen wakker word.

Effectievere slaapuren
Inmiddels ben ik al voorbij de proefperiode van 14 dagen, waarin ik het kussen had kunnen retourneren en mijn geld terug zou kunnen krijgen. Maar ik wil eigenlijk niet meer zonder een Cloudpillo slapen. Niet alleen word ik meer ontspannen wakker in de ochtend, ik ben gewoon beter uitgerust. Mijn slaapuren zijn veel effectiever en kwalitatief hoger dan eerst, waardoor ik fit en fris aan de dag begin. Heerlijk gevoel.

Ik heb niet alleen een hoofdkussen om op te slapen gekocht bij Cloudpillo, maar ik heb mezelf ook een betere kwaliteit slaap cadeau gegeven. Zodanig zelfs dat inmiddels mijn schouderklachten na bijna twee weken slapen met een Cloudpillo zo goed als over zijn.

Ik raad iedereen een slaapkussen van Cloudpillo aan. Het maakt niet uit hoe jij slaapt, dit kussen kan echt voor iedereen een oplossing zijn om eindelijk die goede nachtrust te hebben.

Dank je wel DreamTeam van Cloudpillo. Ik kan de wereld weer aan nu ik uitgerust wakker word!

slaapwijzer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy beleid.

Ook interessant om te lezen