GA AAN DE SLAG MET ONZE BOEKEN/METHODEN

Chronische slapeloosheid: versla het ‘monster’

Het nieuwe boek van Slaapwijzer.net richt zich specifiek op mensen die al veel te lang gebukt gaan onder chronische slapeloosheid en de knoop waar ze in verstrikt zijn geraakt niet meer kunnen ontwarren. Aan de hand van de methode wordt het ‘slapeloosheidsmonster’ het zwijgen opgelegd, verdwijnt het fundament onder de slapeloosheid en wordt het natuurlijke slaapvermogen eindelijk weer teruggevonden. Het thema ‘doorslapen’ en het psychologische aspect van slapeloosheid spelen een centrale rol binnen het boek.

Aan de hand van de zogenoemde ‘monster-test‘ krijg je binnen 1 minuut een goed beeld of de methode ook voor jou het verschil gaat maken.

Perfect Slapen in 7 Stappen

Met meer dan 20.000 verkochte exemplaren mag dit boek – eigenlijk meer een totaalpakket – inmiddels een klassieker genoemd worden. Aan de hand van 7 heldere stappen hebben talloze mensen met hardnekkige slaapproblemen hun nachtrust (en leven) teruggevonden. Op deze pagina lees je hier een aantal indrukwekkende verhalen over die ongetwijfeld inspirerend en bemoedigend voor je zijn.

Goed om te weten: naast de fysieke editie van het boek die je in de brievenbus ontvangt, krijg je direct toegang tot de digitale versie. Je kan dus direct beginnen. Tijdelijk krijg je bovendien gratis toegang tot de e-cursus ‘Dieper Slapen’.

Kalmeer je gedachten: 10 technieken (digitaal)

Veel mensen ervaren keer op keer hoe spanning, alertheid en malende gedachten goed slapen onmogelijk maken. De kans bestaat dat jij hierover mee kan praten. Met de beproefde technieken in dit handige (gratis) ebook helpen we jou om je gedachten stop te zetten en/of af te leiden, zodat je de geestelijke rust vindt om snel in slaap te vallen. Ontdek vanavond al wat paradoxaal denken, alfabetisering, de Spielberg-methode en andere technieken voor jouw nachtrust gaan betekenen.

Kalmeer je gedachten: 15 technieken (fysiek)

Is het voor jou ook lastig om los te komen van de hectische dag en staan (slaap)angst, spanning en stress regelmatig een goede nachtrust (en een energiek leven) in de weg? Geef dit handige boekje een vaste plek op je nachtkastje en je hebt de beste technieken om je gedachten tot rust te brengen altijd bij de hand.

Goed om te weten: het gaat om de gedrukte versie van het ebook dat hierboven wordt toegelicht, maar dan met 5 extra technieken. Hierdoor is printen niet nodig. Dat is namelijk nogal een aanslag op je inktpatroon en een ‘losbladerig’ systeem werkt niet echt prettig. Wij brengen tijdelijk alleen de verzendkosten in rekening.

Hart onder de Riem (fysiek)

De uitgave ‘Hart onder de Riem’ is bedoeld om geestelijke spanning en ‘slaapangst’ te doorbreken. Aan de hand van 10 unieke artikelen ga je anders – beter – denken over slaapproblemen. Een tegen­geluid voor alle ‘paniekzaaiende’ berichten in de media of, om terug te grijpen naar de titel van het boekje, een hart onder de riem. Het gaat je helpen om het benauwde gevoel weg te nemen en geeft je de geestelijke rust die je zoekt. En dat is natuurlijk weer een basis om beter te gaan slapen.