Geef je nachtrust een kwaliteitsimpuls
Bestel de allerbeste hulpmiddelen met korting (tijdelijk geldig)

FLare Sleeep Pro titanium oordopjes

Bij de Flare Audio Sleeep Pro® titanium oordopjes gaan effectiviteit en comfort hand in hand. In tegenstelling tot gewone oordopjes worden geluiden niet geabsorbeerd, maar (volledig) geblokkeerd dankzij de kern van ‘5 grade titanium’.

€ 10,- korting –> kortingscode: TITANIUM

Bloque blauw licht bril: stijlvol en effectief

De glazen van de stijlvolle Bloque ‘blauw licht bril’ blokkeren schadelijk blauw licht feilloos. Wat dat voor jou betekent? Probleemloos gebruikmaken van je computer, laptop, smartphone en televisie. Zonder slaapproblemen, geïrriteerde ogen, slecht zicht, hoofdpijn, onnodige vermoeidheid en een kans op (blijvende) oogschade.

€ 10,- korting –> gaat automatisch van de prijs af

AYOpro lichttherapiebril: voorkom de winterdip

Op zoek naar een krachtige BOOST voor jouw slaap, energie en stemming? Ervaar AYOpro: de beste lichttherapiebril ter wereld. Deze compacte, stijlvolle en effectieve lichttherapiebril houdt rekening met jouw bioritme, levensstijl en doelen.

€ 30,- (extra) korting –> kortingscode: AYO

Manta Sleep Mask: 100% verduisterend

Het Manta Sleep Mask garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen (je kunt ze gewoon openen) en extreem comfort. Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt. Ervaar het zelf!

€ 5,- korting –> kortingscode: DUISTERNIS

Ervaar de Polar Night verzwaringsdeken

Op zoek naar de beste verzwaringsdeken? Kies dan voor Polar Night. In tegenstelling tot andere verzwaarde dekens maakt Polar Night gebruik van ‘Deep Touch Pressure Stimulation’, een methode die drukpunten op het lichaam stimuleert die verband houden met een betere slaap, stemming en ontspanning.

10% korting –> kortingscode: POLARNIGHT

Kratos | Slaapwijzer.net
Twentepoort Oost 61-7
7609 RG Almelo

Copyright © 2022 – Slaapwijzer.net
Privacybeleid.